Papageno Radio
- hirdetés -
Címlap VoiSingers – „Bontjuk a falakat”

VoiSingers – „Bontjuk a falakat”

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Minden, amit a kórusokról és a magyar kóruséletről tudni kell. Kövesd az 5. szólam kétheti rendszerességgel jelentkező adásait a papageno.fm online rádióműsorán!

Augusztus 30-án, szerdán este 19 órától Balásy Szabolcs és Tarnai Attila lesz Bognár László vendége és beszélgetőpartnere. Az online rádióadás ide kattintva érhető el.

 A mai klasszikus kóruséneklés egy igencsak szűk társadalmi réteg igényeit fedi. Az elmúlt húsz esztendőben a média által kínált zenei paletta soha nem látott mértékben felhígult, és a benne fellelhető emberi értéket képviselő zenék száma ijesztően megcsappant.

- hirdetés -

– ezen a helyzeten szeretne változtatni a pécsi VoiSingers kórus.

Az együttes, noha csak néhány éve alakult, már sokat letett az asztalra. 2015-ben ők voltak a pécsi Europa Cantat nagykövetei, szuperkoncertjeiken – ahogy ők nevezik – rendre ezrek hallgatják őket, legutóbb pedig a Sziget Fesztivál Papageno Klasszikus, Opera és Jazz Színpadának közönségét bilincselték le.

Így látta a VoiSingers a Sziget – Papageno Színpadát

Formabontó terveikről, működésükről, művészetükről Bognár László az 5. Szólam mostani adásában Balásy Szabolcs karnaggyal és Tarnai Attila kórustaggal beszélget, közte pedig sok-sok Voisingers-felvétel hallható Ola Gjeilo-tól Chris Reáig.

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X