Papageno Radio
- hirdetés -
Blogok Kaposfest Mitől maradandó a Kaposfest-hatás? - Galéria

Mitől maradandó a Kaposfest-hatás? – Galéria

Augusztus 13–19. között a kamarazene irodalmának alapműveitől volt hangos a festői Kaposvár. Az egyhetes rendezvényen a két művészeti vezetőn, Baráti Kristóf hegedűművészen és Várdai István gordonkaművészen kívül fellépett többek között a „fantasztikus energiákat megmozgató”, örökifjú zongorista, Frankl Péter, „a világ egyik legnagyszerűbb brácsistája”, Szűcs Máté és mások mellett az egyik „leguniverzálisabb bariton énekes”, Randall Scarlata is.

A további részletekért keresd tematikus blogunkat!

- hirdetés -

2015 óta Baráti Kristóf hegedűművész és Várdai István csellista viszik a Kaposfest-stafétát. A művészeti vezetők gondosan összeállított programja és a visszatérő előadóművészek egyik évben sem hagyták cserben a hűséges közönséget – ez most sem volt másképp. Bolyki György fesztiváligazgató és a szervezők nemcsak koncertekről, hanem számos, a legmagasabb igényeket kielégítő kiegészítő programról is gondoskodtak: a vendégeknek Kaposfest sör, libamájas Kaposfest-macaron készült, de volt képzőművészeti kiállítás és éjszakai kirándulás is.

- hirdetés -

A Kaposfest-produkciók egyediek és megismételhetetlenek, az egy hét hangulata pedig semmi máshoz nem hasonlítható, mely a fesztiválon készült fotókon is cáfolhatatlanul érzékelhető.

 

 

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!