Papageno Radio
- hirdetés -
Blogok JM blog Fiatal tehetségek koncertje a Klassz a pArton! fesztiválon

Fiatal tehetségek koncertje a Klassz a pArton! fesztiválon

A fiatal művészek ahogy a Cimbora Alapítvány programjain, úgy a Klassz a pARTon! fesztiválon is a kezdetektől fogva lehetőséget kapnak arra, hogy megmutassák egyéni hangjukat.

A MOL Új Európa Alapítvány/új nevén MOL Alapítvány/ 2003 óta segíti 10–18 éves fiatal zenészek szakmai fejlődését, akik így kibontakoztathatják tehetségüket, és saját környezetük fejlődéséhez, gazdagításához is hozzájárulhatnak.

- hirdetés -

Augusztus 3-án 20 órai kezdettel a gyulakeszi Csigó Malom Stílus Galériában három tehetséges muzsikust hallgathatnak meg az érdeklődők.

- hirdetés -

Nemes Réka rendkívül sok zenei területen aktív: különböző szimfonikus zenekarokban, kortárs zenei együttesekben, kamaraformációkban, színdarabokban, operákban játszik rendszeresen. Elhivatott pedagógus, és a zenélés mellett a komolyzenei menedzsment területén is sikerrel tevékenykedik. 2016-ban diplomázott a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen.

Csőke Flóra még csak elsőéves a Zeneakadémián, mégis számos hazai és nemzetközi versenyeredményt, nívós fellépést, mesterkurzus szereplést és ösztöndíjat tudhat magáénak. 2016-tól egy Stradivari modell mester csellón játszik, melyet a MOL Új Európa Alapítvány pályázatának nyereményéből finanszírozott.

Hotzi Panni Európa számos országában, többek között Franciaországban, Németországban, Csehországban és Ausztriában koncertezett szólistaként és kamarazenészként. Jelenleg a Zeneakadémia harmadéves doktorandusz hallgatója, Debussy és Pierre Louÿs Bilitis-dalaival foglalkozik.

A hangversenyen felcsendül C. P. E. Bach g-moll triószonátája, Poulenc fuvola-zongora szonátájának 1. tétele, Schumann: Adagio és Allegro című műve , Mouquet: La flûte de Pan című darabjának 2. és 3. tétele, valamint Dvořák 3. (f-moll) zongoratriójának 4. tétele.

A koncert ingyenes, de regisztrációköteles. Regisztráció: bartunek.katalin@gmail.com.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.