Papageno Radio
- hirdetés -
Címlap Meghallgatást hirdet a Bánk bán előadásaira a Coopera

Meghallgatást hirdet a Bánk bán előadásaira a Coopera

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

2020-ban új Bánk bán produkciót hoznak létre a Coopera és partnerei. Az előadás nemzetközi turnén kívánja a magyar operairodalom egyik legfontosabb darabját az azt megillető helyére emelni a világ színpadain.

A jelentkezési határidő március 30., 23:59 (Közép-európai idő szerint).

A meghallgatás időpontja: 2020. április 6.

A darabot – amelynek díszbemutatója augusztus 9-én lesz a csíksomlyói nyeregben – több mint 100 alkalommal tervezik színpadra állítani a következő három évben itthon és külföldön egyaránt, így keresik azokat az új és tapasztalt művészeket is, akik a Bánk bán 2020 címre hallgató projekt tervezett további előadásainak valamely szerepét kívánják elénekelni.

A meghallgatáson tervezetten részt vesz dr. Vadász Dániel, a Coopera igazgatója és az előadás producere, Vidnyánszky Attila az előadás rendezője, Kesselyák Gergely karmester, Molnár Levente, a darab címszereplője és a projekt művészeti vezetője, valamint a Coopera partnerszínházainak képviselői, így egy-egy taggal jelen lesz a debreceni Csokonai Színház, a Győri Nemzeti Színház, a Kolozsvári Magyar Opera, a Miskolci Nemzeti Színház és a Szegedi Nemzeti Színház.

Ide kapcsolódik:
Molnár Levente kapta a főszerepet Vidnyánszky Attila új Bánk bán-produkciójában

A meghallgatás kétkörös, a második körre a jelentkezési lap és a beküldött videó- vagy hangfelvétel alapján hívják be a jelentkezőket.

Jelentkezési lap ide kattintva tölthető le.

A meghallgatásra a kívánt szerep egy áriájával kell készülni. A szervezők a meghallgatás során biztosítják a zenei kíséretet, de arra kérik a jelentkezőket, hogy a zongorakísérő számára is készüljenek kottával. A meghallgatásra bejutott művészeket a további részletekről e-mailben értesítik április 3. éjfélig.

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X