Papageno Radio
- hirdetés -
Blogok Backstage Új magazinnal jelentkezik a Gödöllői Királyi Kastély

Új magazinnal jelentkezik a Gödöllői Királyi Kastély

Aranyfüst címmel, a Papageno kivitelezésében jelent meg a kastély színes világát bemutató minőségi magazin első száma 10 000 példányban, 52 oldalon.

- hirdetés -

A kiadvány a történelmi falak között zajló pezsgő életbe enged betekintést: megszólal a kastély ügyvezető igazgatója, dr. Ujváry Tamás, bemutatkozik Erzsébet királyné ruháinak újraálmodója, a munkásságáért többszörösen díjazott Czédly Mónika divattervező, de a 26 hektáros kastélypark természeti értékeiről és a műemlék épületben zajló, több mint 100 dolgozó napi munkájához kapcsolódó, érdekes számadatokról is tájékozódhat az olvasó.

- hirdetés -

Gyermekek kastélya rovatban Herceg Egérváry Elemér naplójából találunk részleteket és ehhez kapcsolódó játékot, a Kulisszatitkok a barokk színházterem jövőjére és az ott bemutatott darabokra fókuszál, Janza Kata és Dolhai Attila pedig a kastélyhoz köthető élményeikről mesélnek.

A magazin felelős szerkesztője és a kastély igazgatóhelyettese, Lengyel Enikő Rácz Viktóriával, a kastély főállású Erzsébet királynéjával készített interjút, a Storytime pedig a leghumorosabb látogatói kérések, kérdések gyűjteménye. A gasztronómia sem maradhatott ki a lapból: az Erzsébet Királyné Étterem tulajdonosa, Köntös Sándor a vendéglátóhely működését mutatja be, de azt is megtudhatjuk, hogy hogyan készül a Ferenc József-féle Tafelspitz.

A magazin a Libri kiemelt üzletein kívül (Aréna Plaza, Árkád, MOM Park, Pólus Center) a főváros hamarosan újra nyíló kulturális pontjain lesz elérhető, addig is az online térben lapozható:

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.