Papageno Radio
Blogok JM blog FOCUS on You címmel indul új, fiatal zenészeket támogató workshop-sorozat

FOCUS on You címmel indul új, fiatal zenészeket támogató workshop-sorozat

Fiatal, komolyzenei előadóművészeknek és zeneszerzőknek szóló workshop-sorozat indult FOCUS on You címmel, amely a zenei üzleti életben szükséges készségek és tudás interaktív, személyre szabott formában történő átadásával kíván segítséget adni karrierjük építéséhez. A sorozatot egy nyilvános kerekasztal-beszélgetés vezeti be a komolyzenével foglalkozó fiatalok jövőképéről.

A 21. század klasszikus zenei életében való sikerhez elengedhetetlen a kreativitás, jó szervezőkészség, kapcsolatépítés, projektalapú megközelítés, kiváló kommunikáció és a reziliencia. Ezek a képességek tanulhatóak és fejleszthetőek: ebből a megfontolásból született a program gondolata.

A FOCUS on You egy olyan, non-profit alapon működő, inspiráló programsorozat, melynek során minden alkalommal másik téma kerül fókuszba. 2020 őszén a workshopok a self-leadership (önmenedzselés, stresszkezelés), a közösségi média használata, a PR-szövegek írása, valamint a szerzői jog kérdéseivel foglalkoznak.

Zsoldos Dávid, Győri Noémi, Ajtony Csaba, Mórocz Kata és Varga Judit

A résztvevők kis létszámú csoportokban, egyedi módszertan alapján személyre szabott segítséget kapnak az adott terület szakértőjétől, professzionális trénerektől. Jelentkezni lehet egy-egy alkalomra vagy akár az egész sorozatra is. A workshopokra online kerül sor, a technikai előnyök maximális kihasználásával. A szervező Sonus Alapítvány a Mai Zene és a Korszerű Előadóművészet Támogatására a képzés árát átvállalja, a résztvevőknek csak egy jelképes regisztrációs díjat kell fizetniük.

Az Alapítvány a workshopok mellett egy olyan közösségi platform és alkalmak kialakítására törekszik, ahol a fiatal tehetségek támogatást kaphatnak a jövőbeli kérdéseiket illetően, illetve lehetőséget kapnak szakmai kapcsolataik szélesítésére, inspirációszerzésre.

A sorozatot egy online kerekasztalbeszélgetés vezeti be szeptember 17-én 16 órától. Győri Noémi fuvolaművész, Mórocz Kata tréner, Varga Judit zeneszerző és Zsoldos Dávid, a Papageno ügyvezető igazgatója arról beszélgetnek Ajtony Csaba karmester-zeneszerzővel, hogy milyen kilátásokkal indul neki egy fiatal zenész a karrierjének a 21. században, milyen kihívásokkal néz szembe, és hogyan tud ezekre felkészülni.

A kerekasztal-beszélgetés bárki számára nyilvános, a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.  A kerekasztal-beszélgetésre itt lehet regisztrálni, a workshop-sorozatról itt lehet olvasni. További információ: [email protected]

Promóció

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!