Papageno Radio
Intermezzo Ingyenes szabadtéri koncertet ad Snétberger Ferenc

Ingyenes szabadtéri koncertet ad Snétberger Ferenc

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A Margitszigeten a vizes világbajnokság sporteseményei, szurkolói izgalmai mellett zenei csemegére is bukkanhatunk.

A régi-új pompájában díszelgő Zenélő kútnál augusztus 18-áig minden péntek, szombat és vasárnap rokokó ruhába öltözött hölgykoszorú vonósnégyese és egy klarinétművész idézi fel a polgári korok hangulatát. A zeneművészek mindhárom nap délután ötkor és fél hatkor adnak ingyenes minikoncertet a Zenélő Budapest programsorozat részeként. A hallgatóság a margitszigeti árnyas lombok között – akár a szomszédos japánkertben – megpihenve élvezheti a klasszikusokat.

Ingyenes minikoncertek töltik meg Budapestet

A Zenélő Budapest kiemelt koncertjeinek sorában ezen a hétvégén július 23-án, vasárnap 11 órakor Snétberger Ferenc gitárművész Műfajokon átívelő improvizációk című előadása várja a nagyérdeműt a Várkert Bazár Öntőház udvarán.

A koncertek ingyenesek.

A Zenélő Budapest további helyszínei: a Várkert Bazár Gloriettje, illetve főbejárata, a Szentháromság téren a Magyarság Háza erkélye, a Szent István Bazilika előtt, a Vajdahunyadvár udvara, a Műcsarnok lépcsője, a Deák, és a Vörösmarty tér, valamint idén új színhelyek: a Központi Vásárcsarnok és a Gerbeaud cukrászda terasza.

Részletes program és információ a koncertekről ide kattintva, valamint az esemény facebook oldalán található.

A Zenélő Budapest koncertsorozat a Budapest Főváros Önkormányzata hivatalos turisztikai- és fesztiválszervező cége, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ szervezésében, a Miniszterelnökség támogatásával valósul meg. A projekt ötlet- és szakmai gazdája Götz Béla, művészeti vezető, a Magyar Érdemrend Tiszti Keresztjével kitüntetett, Jászai Mari-díjas díszlettervező, valamint Götz Nándor zenei vezető, klarinétművész.

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X