Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Elérhető Budapest zenei tematikájú luxushotelének ünnepre hangoló zenei válogatása

Elérhető Budapest zenei tematikájú luxushotelének ünnepre hangoló zenei válogatása

Nyilvánosak az Aria Hotel Budapest zenei kurátorainak ünnepre hangoló válogatásai. A zenei listákat Magyar Kornél zenei igazgató mellett olyan művészek válogatták, akik maguk is vendégei voltak már a szálloda egy-egy zeneszerző, zeneművész előtt tisztelgő lakosztályának.

Szinte minden nap megtapasztaljuk azt az energiát, amelyet a zene képes adni az Aria vendégeinek, személyzetének egyaránt

- hirdetés -

– mondja Magyar Kornél ütőhangszeres előadó, az Aria Hotel Budapest zenei igazgatója, aki jazz szerzeményeket ajánl rajongóknak és a műfajjal kacérkodóknak.

Nem egy kollégánkról derült már ki, micsoda előadói tehetség rejtőzik bennük, amely csak a megfelelő környezetre és hangulatra vár, hogy a felszínre törjön egy spontán délutáni örömzene keretében, nagy sikert aratva a vendégeink körében.

- hirdetés -

Az ő kedvenc karácsonyi dalaik is felcsendülnek naponta a Satchmo’s bárban az év végéig, még személyesebbé téve szállodánk zenei ihletésű hangulatát.

Az opera, jazz és klasszikus lejátszási listák mindenki számára elérhetőek, hogy meghitt hangulatot varázsoljanak az ünnepi készülődésbe. Mindazok, akik a rohanásból kiszakadva inkább a lassulás jegyében hangolódnának az ünnepre, minden délután a földszinti Satchmo’s Library-ben a kandalló mellett és a Satchmo’s Barban élvezhetik az egyedi zenei válogatásokat 12:30-16:00 között.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.