Papageno Radio
- hirdetés -
Blogok Müpa magazin Vonósnégyes és beatbox – Korábbi dalainak új árnyalatait mutatja be Kováts Kriszta

Vonósnégyes és beatbox – Korábbi dalainak új árnyalatait mutatja be Kováts Kriszta

Vonósnégyes, beatbox, sok szólam – és még csembaló is. Kováts Kriszta már eddig is sokszínű pályáját úgy összegzi a Müpában április 30-án, hogy közben korábbi dalait új árnyalatokkal mutatja meg – részben újrahangszerelt formában, részben legutóbbi műsorai, lemezei közreműködőivel, a Fool Moon Énekegyüttessek, a SZ.E.M. Vonósnégyessel és a jeles beatboxolókkal, valamint egy debütálással.

„Különleges este lesz ez számomra, mert a legtöbb zenész ott lesz, akikkel eddig dolgoztam, sőt csembalóművész lányommal is most lépek fel először.”

- hirdetés -

Kováts Kriszta – forrás: mupa.hu

- hirdetés -

A Magyar Rádió Gyerekkórusából kinőtt énekes zenés színpadi főszerepekkel tűnt fel, korai pop és rocksanzonjai után alternatív rockos, nép- és világzenés irányokba is elindult, de

pályáját amúgy is állandóan jellemzi az új keresése.

Legyen az egy tehetséges szerző-előadó, Szirtes Edina Mókus felfedezése (aki több művet is írt Kováts Krisztának és persze ezen az estén is fellép), kacérkodás a beatboxos rappeléssel, míves vonósnégyessel, sokszólamú énekléssel, Farkas Gábriel révén élőben rajzolt és kivetített különleges látvánnyal és persze a Kováts Kriszta Kvintett élén létrehozott, szövegileg és zeneileg is sokrétű dalokkal.

A cikk eredetileg a Müpa Magazinban jelent meg.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.