Papageno Radio
- hirdetés -
Színház Nemzetközi filmes díjat nyert Fátyol Hermina

Nemzetközi filmes díjat nyert Fátyol Hermina

Fátyol Hermina a Firenzei Filmdíjat a Ne szeress című kisfilm főszereplőjeként érdemelte ki. A nyerteseket online élő adásban jelentették be.

- hirdetés -

Fenyvesi Lili Ne szeress című diplomamunkája, ami az ELTE filmművészet szakán készült két évvel ezelőtt már elnyert egy díjat az olasz városban, ekkor a legjobb rövidfilmnek választották. A színésznő egy egyedülálló anyát alakít a kisfilmben, akihez egy napon visszatér gyermekének rég nem látott apja.

- hirdetés -

Ne szeress / Love me not (2018) – short movie TRAILER

A kislányát egyedül nevelő anyuka (Fátyol Hermina) egy reggel gyermeke rég nem látott apját (Nagy Zsolt) találja az ajtaja előtt, aki hosszú idő után egyszer csak úgy döntött, hogy mégiscsak részese kíván lenni az életüknek. A tékozló apa ugyan azt állítja, hogy most már készen áll a családi életre, ám nem tűnik úgy, mintha lenne türelme a gyerekneveléshez, a nő pedig elutasítja a próbálkozásait. A tanítónőként dolgozó anya nem örül a férfi jelenlétének, a nap folyamán azonban olyan behatások érik, amik nagyban befolyásolják az érzéseit.Love me not/ Ne szeress – Jövőhéten csütörtökön a 18:30-kor kezdődő BÁNKITÓ-MALTER vetítésen, a Bánkgyöngye Panzióban. Augusztustól pedig a MALTER VÁNDORFILMFESZTIVÁL állomásain.Ördögkatlan Fesztivál, Ízek Versek Madárfütty, DeathCrew Fesztivál, Kerekdomb Fesztivál

Közzétette: Malter – 2018. július 6., péntek

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!