Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Eltűnt személyként keresik a hatóságok Blazsó Domonkos énekművészt

Eltűnt személyként keresik a hatóságok Blazsó Domonkos énekművészt

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 42 éves Blazsó Domonkos eltűnése ügyében. A rendelkezésre álló adatok szerint az operaénekes május 10-én délután Budapest XII. kerületéből ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

Firss hír:

Ide kapcsolódik:
Előkerült Blazsó Domonkos énekművész

- hirdetés -

Blazsó Domonkos 1977-ben született Budapesten. A Szent István Zeneművészeti Szakközép iskola zongora és ének szakán végzett, majd Stuttgartban oratórium és szóló énekesi tanulmányokat folytatott a Hochschule für Musik und Darstellende Kunst-ban Bruce Abel professzor növendékeként. 1997-ben a Budapesti Dalversenyen első díjat nyert. Ugyanebben az évben a Nemzetközi Ádám Jenő Dalversenyen 3. díjjal és külön díjjal is jutalmazták.

1999-től 2003-ig a Honvéd Férfikar -, 2005-től 2012-ig a Magyar Rádió Énekkar -, 2012-től 2017-ig a Nemzeti Énekkar tagja és szólistája.

Lapunk a művész ismeretségi körének elmondása alapján úgy tudja, hogy az énekes az utóbbi időszakban több nehézséggel is küzdött.

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

- hirdetés -
X
X