Papageno Radio
Intermezzo Földvári Péter és Kerekes-Katz Petra vette át a Hatszín Teátrum vezetését

Földvári Péter és Kerekes-Katz Petra vette át a Hatszín Teátrum vezetését

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Új vezetéssel folytatja munkáját a Hatszín Teátrum. A jövőben Földvári Péter és Kerekes-Katz Petra irányításával működik tovább a színház.

A Hatszín Teátrum tulajdonosi köre hosszasan kereste azt az operatív vezetőt, akinek tervezett műsorpolitikája és üzemeltetési tervei legközelebb állnak a Teátrum szellemiségéhez és a nézőik igényeihez.

2020. december 7-én a tulajdonosok és a Stellatus Kulturális Menedzsment kft. között aláírásra került a Hatszín Teátrum működtetésére vonatkozó szerződés. A jövőben Földvári Péter és Kerekes-Katz Petra irányításával üzemel a színház.

Az előző igazgató, Gálvölgyi Dorka által lerakott biztos alapokon kívánjuk folytatni a munkát, azonban szakértői csapatuk elképzeléseit is szeretnénk beépíteni a színház műsortervébe és működésébe – nyilatkozta Földvári Péter. Jövőképünkben egy modern és minőségi színház és egy nyitott közösségi tér kialakítása áll.

Szeretnénk a színház befogadó jellegét megőrizni, az eddigi sikeres előadásokat repertoáron tartani.  Izgalmas új produkciókat is tervezünk. A mostani nehéz helyzetben aki színházcsinálásra adja fejét, az vagy őrült vagy őrülten bátor. Mi azok vagyunk” – mondta Kerekes-Katz Petra.

Promóció

X
X