Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo A Damjanich utcába költözhet a Molnár Antal Zeneiskola

A Damjanich utcába költözhet a Molnár Antal Zeneiskola

Az év elején a Freeszfe Egyesület nyílt pályázat eredményeként vette birtokba az épületet, amelyről közben a Molnár Antal Zeneiskola közleményéből az derült ki, hogy az épületet eredetileg nekik készítették elő. Az előzményekről itt írtunk.

- hirdetés -

Főváros 7. kerületének legújabb közleménye szerint: „lezárult a Damjanich u. 4 szám alatti épület bérleti jogára kiírt pályázat. A bíráló bizottság döntése alapján a Molnár Antal Zeneiskola költözhet az ingatlanba.”

- hirdetés -

Az intézmény fenntartójának, a Belső-Pest Tankerületi Központnak, 15 nap áll a rendelkezésére, hogy megkösse az önkormányzattal a bérleti szerződést. Az ehhez szükséges jogi feltételek megteremtéséről Erzsébetváros polgármestere folyamatosan egyeztet a tankerület vezetőjével.

Niedermüller Péter, Erzsébetváros polgármestere szerint a döntéssel győzött az átláthatóság, mivel a tankerület vezetője elfogadta, hogy eddig példa nélkül álló, előremutató módon, nyilvános pályázaton kell indulnia az épület bérleti jogáért, és a használatért bérleti díjat kell fizetnie.

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.