Papageno Radio
Játék Újpesten rendezik a 24. Duna Karnevál Gálaműsorát – Játék

Újpesten rendezik a 24. Duna Karnevál Gálaműsorát – Játék

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A Duna Karnevál immár több mint két évtizede a minőségi kulturális turizmus kiemelt attrakciója. A Nemzetközi Kulturális Fesztivál különleges, néptáncból, népzenéből, kortárs táncból, fúvós-, szimfonikus és világzene ötvözetéből álló programsorozata a fellépő országok sokszínű kultúrájával ezúttal Újpestre látogat.

Az idei eseménysorozatban tíz országból közel háromszáz külföldi művész csatlakozik a legelismertebb magyar tánccsoportokhoz, a Magyar Állami Népi Együtteshez és a Duna Művészegyütteshez, akik állandó szereplői a fesztiválnak, hogy értékes művészi élményt, feltöltődést kínáljanak a hagyományos értékek és az újdonságok iránt egyaránt érdeklődő közönség számára.

Az est folyamán a közönség a színpadon köszöntheti Brazília, Bulgária, Dél-Afrika, Grúzia és Törökország vendégművészeit.

Az Újpesti Rendezvénytér idén először ad (kiváló) helyszínt a Karnevál egyik nemzetközi gálaestjének, ahonnan az újpesti Bem Néptáncegyüttes – a Karnevál állandó szereplője – sem hiányozhat.

Produkció egy korábbi Duna Karneválról

Újpestről és a világ számos tájáról érkező táncegyüttesek várják tehát a közönséget június 11-én 19.30 órától a Duna Karnevál gálaműsorára, az Újpesti Rendezvénytérbe. (1042 Budapest, Szent István tér 13–14.)

Játsszon a Papageno.hu Facebook-oldalán és nyerjen 2 páros belépőjegyet a Duna Karnevál június 11-i Gálaműsorára!

Kérdésünk: Hány különböző országból érkeznek fellépő művészek az idei, 24. Duna Karneválra?

A) 2
B) 10
C) 93

Promóció

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X