Papageno Radio
Blogok Backstage Megjelent a Papageno különszáma a 2021-es Ars Sacra Fesztivál programjaival

Megjelent a Papageno különszáma a 2021-es Ars Sacra Fesztivál programjaival

A Papageno legújabb különszámában a 2021-ben tizenöt éves jubileumát ünneplő, EFFE Label-díjas Ars Sacra Fesztivál programjait olvashatjátok, amely ebben az évben a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszussal egy időben, szeptember 4. és 12. között kerül megrendezésre.

2021-re Ferenc pápa meghirdette Szent József és a családok évét, így az idei Ars Sacra Fesztiválon is hangsúlyos szerepet kapnak a családi programok, de természetesen idén sem maradnak el a különleges és lélekemelő zenei programok, kiállítások, irodalmi estek, séták.

Itt lesz Snétberger Ferenc, Klukon Edit és Ránki Dezső, valamint olyan ifjú tehetségek, mint Boros Misi vagy Devich Gergely. Berecz András ének-és mesemondó esttel, a MAGnificat Együttes Dolhai Attilával zenés imaesttel várja a vendégeket.

A Papageno magazin XV. Ars Sacra Fesztivál különszámát keresd a főbb budapesti terjesztési pontokon és a Libri Könyvesboltokban országosan, Balatonalmádiban, Debrecenben, Egerben, Esztergomban, Gödöllőn, Győrben, Kaposváron, Kecskeméten, Miskolcon, Pécsen, Székesfehérváron, Szombathelyen, Vácon és Veszprémben.

Promóció

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!