Papageno Radio
Promóció "A TérTáncKoncert megoldja a problémákat"

“A TérTáncKoncert megoldja a problémákat”

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

“A TérTánc egy egészen elképesztő kezdeményezés” – meséli Zwack Sándor, a Zwack Unicum Nyrt. igazgatóságának elnöke, aki szerint a kezdeményezés legfontosabb küldetése, hogy egymás elfogadására tanítja a fiatalokat. A Budapesti Fesztiválzenekar idei ingyenes koncertje a West Side Story dallamait idézi meg június 10-én.

Kövesd a TérTáncKoncert országos és budapesti eseményeit a facebookon is!

“Már tavaly is figyelemmel kísértem, hogy milyen nagyszerű, ahogyan gyerekek százait kovácsolta össze az esemény. Ráadásul hónapokon keresztül egy rendszeres programot adott nekik és egy olyan célt, amire együtt készülhettek.

Az pedig, hogy a roma és nem roma gyerekek együtt táncolnak, egymás elfogadására tanítja őket, amire nagyon nagy szükség van, hiszen belőlük lesznek majd egyszer a jövő felnőttjei. Két fiú édesapjaként tudom, hogy a szülőknek mekkora a felelőssége abban, hogy a gyerekeink elfogadóak legyenek, de az sem mindegy, hogy mit tapasztalnak a környezetükben.

A TérTánc ebben segít,

reményeim szerint mostantól minden évben. Sokszor hangsúlyoztam már, hogy olyan kezdeményezések mellé szeretek állni, amik nem csak egy gyors segítséget nyújtanak, de hosszú távon meg is oldják a problémákat.

A TérTánc szerintem ilyen.”

További információ ide kattintva!

 

Promóció

Stream és színház

X
X