Papageno Radio
- hirdetés -
Promóció Csajkovszkij-est a versenygyőztes Langer Ágnessel

Csajkovszkij-est a versenygyőztes Langer Ágnessel

Ismét megrendezik a Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivált, amelynek egyik legjobban várt koncertje a Szent István Király Szimfonikus Zenekar július 2-i Csajkovszkij-estje.

További információ a koncertről ide kattintva!

- hirdetés -

A koncerten felcsendül az Anyegin című opera jól ismert polonéze, a zeneszerző utolsó, IV. szimfóniája, valamint a Hegedűverseny, amelynek szólistája nem más mint a Bartók Világverseny és Fesztivál harmadik helyezettje, Langer Ágnes. A fiatal tehetség Maastrichtból érkezik a fesztiválra, ahol Borisz Belkin ösztöndíjas hallgatójaként tökéletesíti tudását.

Langer Ágnes: „Akkor lennék a legboldogabb, ha hosszútávon haza tudnék jönni”

- hirdetés -

Langer Ágnest, aki szívesen lép fel szólistaként nagyzenekarral, vagy kamaraformációban, és a tanításban is sok örömet talál egyre többször hallhatjuk majd Magyarországon, hiszen mint azt a Bartók Világverseny és Fesztivál után egy interjúban kiemelte,  a versenyen elért eredmény és a különdíjak legfontosabb hozadéka az itthoni kötelezettség. Mint fogalmazott:

nagyon örülök annak, hogy zeneileg is kicsit több időt tölthetek otthon – akkor lennék a legboldogabb, ha hosszútávon haza tudnék jönni.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.