Papageno Radio
- hirdetés -
Promóció Béres Márta One-Girl Show – Játék

Béres Márta One-Girl Show – Játék

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Béres Márta szólóelőadása egy csodálatos vajdasági színésznő életének mozaikképeit tárja elénk a Szkénés Színházban. Reális és szürreális, vagány és üde színfoltja a Kosztolányi Dezső Színház repertoárjának – egy szerethető, izgalmas utazás a túlzások és realitások talaján.

Urbán András: Béres Márta One-Girl Show

A szabadkai Kosztolányi Színház vendégelőadása

január 14. 19:00

január 15. 19:00

„Nincs izgalmasabb, mint egy emberi történet, egy ember élete. Bárkié. Azt mondják, mindenki a saját regényét írja. Miért kellene extrém életeket venni példának, amikor mindenki élete egy hihetetlen történet, amit érdemes meghallgatni? (…) Nagy levegőt kell venni és… Nagyon jó pillanat, amikor megérzed, hogy nincs mitől félned, mert akik ott vannak, ugyanolyan emberek, mint amilyen te vagy. Hasonló félelmekkel, hasonló örömökkel… Egyébként a színpad, mivel feljebb van, azt sugallhatja, hogy az odafönn egy külön világ. De mi van, hogy ha átnézel a rivaldán? Nem olyan borzasztó az, nem olyan félelmetes dolog” – mondja Béres Márta.

Játsszon a Papageno.hu Facebook-oldalán, és legyen ott partnerével a Szkéne Színházban a Béres Márta One-Girl Show című előadáson január 14-én vagy 15-én 19 órakor. (Két szerencsés megfejtőnk tekintheti meg partnerével az előadást.) Kérjük a kommentben megjelölni, hogy melyik napra szeretnének jegyet nyerni.

Kérdés: Hogy hívják a szabadkai színházat, amely a Szkénében fog vendégeskedni?

A) Csiky Gergely Színház

B) Kosztolányi Dezső Színház

C) Tamási Áron Színház

- hirdetés -
- hirdetés -

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

- hirdetés -
X
X