Papageno Radio
- hirdetés -
Promóció Ismét a jazz fővárosává válik Kecskemét

Ismét a jazz fővárosává válik Kecskemét

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Idén augusztus első 4 napján újra a jazz fővárosa lesz Kecskemét. A IV. Jazzfőváros programjában a jazz legjobb külföldi és hazai előadói lépnek színpadra: 4 nap, 4 színpad, 10 ország, 150 zenész, közel 60 óra élő zene, naponta 2 swingtáncóra, jazztörténeti előadások, kézműves sörök, streetfood, strandolás, futóverseny – egyszóval ismét egy igazi nyári fesztivál lesz Kecskeméten.

- hirdetés -

Nemcsak sátorban és nagyszínpadon, de a strandon is szól majd a jazz augusztusban Kecskeméten. A fergeteges hangulatról 10 ország 150 jazzmuzsikusa gondoskodik. Köztük olyan kiválóságok, mint Attilo Troiano Trio (Olaszország), Benoit de Flamesnil (Franciaország), The Blues Messengers (Ausztria), The Busquitos (Hollandia), Dave Blenkhorn (Ausztrália), Funny Fellows (Szlovákia), George Trebar (Anglia), George Washingmachine (Ausztrália), Goff Dubber (Anglia), Jerome Etcheberry (Franciaország), Miss Mikey & the Organ Grinders (Csehország), Olivier Franc (Franciaország).

A tavalyi év fesztviálja is emlékezetes volt:

2019-ben itt lesz a magyar élvonal jó néhány zenekara is: az eMeRTon-díjas házigazda Bohém Ragtime Jazz Band, Cseh Balázs, a Dániel Balázs Trió, a Debrecen Dixieland Jazz Band, Dennert Árpád, Falusi Mariann, a Gramophonia Hot Jazz Orchestra, Gyárfás István, a Hot Jazz Band, a Kecskemét Jazz Orchestra, Korb Attila, a Kőrösi Szürkeverebek Jazzbandája, Nagy Iván, Mátrai Zoltán, a Ricky & the Drunken Sailors, a Sárik Péter Trió, Szalóky Béla, a Szekszárd Junior Stars, a Tom White & the Mad Circus és még sokan mások.

Jazzfőváros idején a zene mellett a fesztiválozók focizhatnak és strandolhatnak kedvükre, de akár táncra is perdülhetnek a legnevesebb magyar swingtánctanárok segítségével.

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X