Papageno Radio
- hirdetés -
Promóció Minden elmaradt bérletes koncertjét megtartja a Duna Szimfonikus Zenekar

Minden elmaradt bérletes koncertjét megtartja a Duna Szimfonikus Zenekar

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A jubileumi évadára készülő 60 éves Duna Szimfonikus Zenekar örömmel jelenti be, hogy a koronavírus-járvány miatt elmaradt bérleti koncertjeit változatlan műsorral, az eredetileg meghirdetett fellépő művészekkel tartja meg.

- hirdetés -

„Bár a világjárvány alaposan megnehezítette életünket, Szklenár Ferenc művészeti vezetővel és Deák András vezető karmesterrel mégis törekedtünk arra, hogy a Zenekar kedvelői a korábban meghirdetett, majd elmaradt bérletes koncertjeinket, még az induló új évadunk előtt maradéktalanul meghallgathassák. Vendégművészeink, Soltész Ágnes, Kovács Zoltán, Kiss Péter, Cser Ádám, Korossy-Khayll Csongor és Medveczky Ádám örömmel vállalták a fellépést a most meghirdetett pótelőadásokon” – közölte az együttes.

Az elmaradt Tavaszi bérleti hangversenyeket augusztus 28-án, szeptember 10-én és 25-én, az elmaradt Családi Matiné bérleti hangversenyeket szeptember 6-án és 20-án rendezik meg a Duna Palota Színháztermében.

A korábban megváltott jegyek és bérletek az új időpontokra érvényesek! A részletekről érdeklődjön ide kattintva a weboldalon, a 06 1 235 5500 telefonszámon, vagy személyesen a Duna Palota portáján. A Zenekar a 2020/2021-es, jubileumi évadának őszi-tavaszi és családi bérletsorozatait július 20-án jelenti be.

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X