Papageno Radio
Blogok Debrecen Élő közvetítés – Három koncerttel hangol az ünnepekre a Kodály Filharmonikusok és...

Élő közvetítés – Három koncerttel hangol az ünnepekre a Kodály Filharmonikusok és a Kodály Kórus

Decemberben az ünnepekig még három alkalommal sugároz élő koncertközvetítést a Kodály Filharmónia Debrecenből, a Kölcsey Központból.

December 8-án Somogyi-Tóth Dániel és a Kodály Filharmonikusok adnak koncertet, programjukon csupa fényes, D-dúrban írt művel: Mozart: Figaro házassága – Nyitány / Haydn: D-dúr zongoraverseny / Mozart: D-dúr („Haffner-”) szimfónia. Vezényel és zongorán közreműködik Somogyi-Tóth Dániel.

December 15-én a kétszeres Kossuth-díjas Ránki Dezső zongoraművész és a Kodály Filharmonikusok koncertjén Beethoven G-dúr zongoraversenye is műsoron, Kollár Imre vezényletével.

December 22-én a Savaria Barokk Zenekar és a Kodály Kórus ünnepi műsorral készül. A zenekar előadásában Németh Pál vezényletével Esterházy-kantátákat és Corelli méltán népszerű Karácsonyi concertóját hallhatják, míg a kórus három kisebb formációban szólaltat meg barokk, karácsonyi gyöngyszemeket a korhű hangszereken játszó Savariával Chapentier, Buxtehude és Vivaldi tollából.

Hangolódjunk együtt felemelő klasszikus zenével a közelgő ünnepekre! Online jegyár: 1500 Ft, 1000 Ft. Jegyvásárlás: ide kattintva. A Kodály Filharmónia bérletes közönsége számára lehetőséget biztosít a stream-koncertek ingyenes megtekintésére. Részletek ide kattintva!

Promóció

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!