Papageno Radio
- hirdetés -
Live Járja be Róma tájait a Budafoki Dohnányi Zenekar és a Feledi Project...

Járja be Róma tájait a Budafoki Dohnányi Zenekar és a Feledi Project online követhető előadásán

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A Budafoki Dohnányi Zenekar hangversenyén a Feledi Project jóvoltából nagyszabású tánckoreográfia teszi teljessé Ottorino Respighi a romantikához közel álló, impresszionista programzenéjét, amelyben a zeneszerző Róma tájait járja be, és a jellegzetes, sötét lombú fenyőfákkal a főszerepben különböző napszakokban mutatja be a város egy-egy részletét, a látványt és a táj hangulatát fogalmazva át zenévé.

- hirdetés -

Először a Villa Borghese, majd a katakombák, a Giancolo és végül a Via Appia fenyői a tételek témái. Az idén március 15-én Harangozó Gyula-díjban részesült Feledi János táncművész-koreográfusnak ez volt az első munkája a szimfonikus zenekarral. Vezényel: Hollerung Gábor.

Ide kapcsolódik:
Lukács Miklós és Feledi János közreműködésével készült videó az üres Budapestről

Az online közvetítés az együttes Youtube-csatornáján május 7-én 20:00-tól kezdődik, csak ebben az időpontban lesz látható, hallható! A felvétel 2016. február 27-én készült a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben, a BDZ és a Müpa közös, ZenePlusz bérletsorozatának előadásán.

Az esemény itt látható (regisztráció szükséges)

A közvetítést új eseménynaptárunkból ajánljuk önöknek, ahol számos programot találhatnak érdeklődési körüknek megfelelően.

Ide kapcsolódik:
Elindult a Papageno eseménynaptára a legizgalmasabb online közvetítésekkel

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X