Papageno Radio
Live Online adventi koncertet ad Halász Judit a Vígszínházból

Online adventi koncertet ad Halász Judit a Vígszínházból

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Évtizedek óta ad ünnepi koncerteket Halász Judit az adventi időszakban a Vígszínházban. December 6-án délután online közvetítés formájában bárki részese lehet a művész ünnepváró koncertjének.

A különleges hangulatú Vígstreamház-közvetítés meglepetés kicsiknek és nagyoknak – a gyerekeknek feledhetetlen élmény, a felnőtteknek pedig a legszebb gyerekkori éveket idéző nosztalgia – szerepel az ajánlóban. Halász Judit koncertjeinek elmaradhatatlan része az interakció, a közös játék és éneklés a gyerekekkel: a pandémiahelyzetben a művésznő most egy speciális, az online térre átalakított programmal készül. Ezért arra hív mindenkit, hogy otthon a fotelből testvérekkel, szülőkkel közösen énekelve kövessék a koncertet, amelyen a legnépszerűbb gyerekdalok, köztük a Csiribiri, a Száncsengő és a Helikoffer is elhangzanak a Mikulás-napi koncerten.

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan évtizedek óta énekli gyerekeknek klasszikus és kortárs magyar költők verseit a magyar könnyűzene kiemelkedő szereplőinek megzenésítésében.

Ide kapcsolódik:
„Mindig a fiataloknak van igazuk” - Halász Judit is őrt állt az SZFE-nél

(Via MTI)

Promóció

Stream és színház

X
X