Papageno Radio
- hirdetés -
Blogok JM blog FOCUS on You - Folytatódik a fiatal komolyzenészeket támogató sorozat

FOCUS on You – Folytatódik a fiatal komolyzenészeket támogató sorozat

A Sonus Alapítvány tavaly ősszel indította útnak a FOCUS on You programot, amellyel 18 és 35 év közötti komolyzenei előadóművészeknek és zeneszerzőknek segítenek karrierjük elindításában és továbbfejlesztésében, a zenei üzleti életben szükséges készségek és tudás interaktív, személyre szabott formában történő átadásával. Idén tavasszal három online workshopra kerül sor, forrásteremtés, projekttervezés és együttműködés témákban.

- hirdetés -

A Sonus Alapítvány a Mai Zene és a Korszerű Előadóművészet Támogatására kiemelt céljának tartja a fiatal zenei tehetségek segítését, ezért hozta létre a FOCUS on You programot, amelyben workshopokkal, előadásokkal, kerekasztalbeszélgetésekkel törekszenek minél többféle tudás átadására és készség fejlesztésére.

2021 tavaszán három témában kerül sor workshopokra.

- hirdetés -

Március 20-án Zongor Attila közgazdász, pályázati szakember FOCUS on Fundraising címmel a komolyzenei projektekhez szükséges források megteremtéshez szükséges ismeretekbe vezet be.

Április 17-én Szálka Zsuzsanna kulturális menedzser a FOCUS on Álomprojekt workshopon a projekttervezés és -lebonyolítás sokszor félelmetesnek tűnő folyamatát teszi átláthatóvá és ad a gyakorlatban hasznosítható eszközöket a résztvevők kezébe.

Május 8-án pedig Mórocz Kata coach, tréner a FOCUS on Hatékony közös munka című alkalmon segít olyan technikák elsajátításában, amelyek az együttműködéseket zökkenőmentessé és örömtelivé teszik.

Ide kapcsolódik:
Pályázati lehetőség magyar vonósnégyesek részére

A munka során a résztvevők kis létszámú csoportokban, egyedi módszertan alapján személyre szabott segítséget kaphatnak az adott terület szakértőjétől, professzionális trénerektől. A program nonprofit, a résztvevők csak egy jelképes regisztrációs díjat fizetnek. Jelentkezni lehet egy-egy alkalomra vagy akár az egész sorozatra is lehet. A workshopokra – a járványhelyzetre is tekintettel – online kerül sor.

Az Alapítvány a workshopok mellett létrehozott egy olyan közösségi platformot (zárt facebook-csoportot), ahol a fiatal tehetségek támogatást kaphatnak a jövőbeli kérdéseiket illetően, illetve amely lehetőséget nyújt a szakmai kapcsolatok szélesítésére, az inspirációszerzésre és a pályázati lehetőségek kihasználására.

További információ ide kattintva.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.