Jókai Ági és Dobri Dániel háromrészes útinaplójának harmadik epizódjával jelentkezik a KultúRecept. A filmek olaszországi barangolásukat mutatják meg, hiszen júliusban ott tölthettek el hosszabb időt.
Az új KultúRecept rész bizony éppen ott folytatódik, ahol a korábbi két héttel ezelőtt Szicíliában befejeződött, azaz a szirakúzai piacon.
Az egyik leghíresebb szendvicsezőben a Caseificio Borderiben Ági és Dani megmutatják hogy készülnek a finom friss alapanyagokból a finomságok, majd barangolnak még egy kicsit az óvárosban, aztán Notoban fogyasztják el a desszertet Tucsni László ajánlására. A rész végén pedig Scillában járják be a halászok által lakott gyönyörű óvárost Enzoval, az olasz idegenvezetővel, aki még magyarul is beszél egy kicsit.
Az előző részek itt érhetők el:
Nos, Olaszország csupa meglepetés, tartsatok velük ezúttal is, hiszen ismét itt a KultúRecept: életreceptek művészemberektől, életművészektől, az életben boldogulás művészetéről. Iratkozzatok fel a YouTube-csatornájukra!