Papageno Radio
Live A Don Giovannival folytatódik a Papageno és az Opera közvetítéssorozata

A Don Giovannival folytatódik a Papageno és az Opera közvetítéssorozata

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Hétvégén folytatódik a Papageno és az Opera rendhagyó közvetítéssorozata, a kuriózumokat és felejthetetlen produkciókat megidéző O/A – otthonra. Ezúttal a világsztároké lesz a főszerep, hiszen szombaton a Papageno Facebook-oldalán Erwin Schrott Don Giovanniját, vasárnap pedig az Opera YouTube-csatornáján Miklósa Erika Lammermoori Luciáját tekintheti meg a közönség 19 órai kezdettel.

Március 28-án este Mozart Don Giovannija látható a nemzetközi operaélet doyenje, Gianfranco de Bosio rendezésében. A 2011-ben bemutatott produkció egyedülálló látványvilágát „A jelmezek királynőjeként” is emlegetett díszlet- és jelmeztervező, Nanà Cecchi jegyzi. A felvételről felidézett 2016-os előadás címszereplője pedig nem más, mint az egyik legelismertebb élő Don Giovanni, a világhírű uruguayi basszbariton, Erwin Schrott.

Ide kapcsolódik:
Online közvetítések listája - Folyamatosan frissítve

Elemi erő, lenyűgöző hangszínpaletta és játékos előadás jellemzi, ami de Bosio átgondolt rendezésével karöltve igazi klasszikussá emeli a produkciót. A Kesselyák Gergely vezényelte előadás további szerepeit Pasztircsák Polina, Tarjányi Tamás, Gábor Géza, Fodor Gabriella, Sebestyén Miklós, Bakonyi Marcell és Keszei Bori éneklik. A felvétel a Papageno Facebook-oldalán tekinthető meg szombat este 19 órától.

Promóció

X
X