Papageno Radio
- hirdetés -
Blogok Operaház Hangtár vezető állást hirdet az Operaház

Hangtár vezető állást hirdet az Operaház

Az Operaház hangtár vezető munkakörbe keres munkatársat teljes állásban.

- hirdetés -

Jelenleg az Erkel Színházban és a kőbányai Eiffel Műhelyházban lévő munkavégzési helyre keressük új munkatársunkat, de bízunk abban, hogy a jövő évtől már az Andrássy úti épületünkben is dolgozhatunk.

- hirdetés -

Sikerült felkelteni az érdeklődésed, kíváncsi lettél, hogy milyen lehet az ország legnagyobb színházában dolgozni és egy csapat vezetőjeként részese lenni egy produkció létrejöttének, akkor csatlakozz ehhez a varázslatos világhoz!

Ezek a feladatok várnak Rád:

A hangtár vezető feladata egy 12-15 fős hangosító csapat operatív munkájának megszervezése, irányítása az opera és balett előadások, koncertek, próbák, rendezvények megtartásához szükséges hangosítási tevékenységekben. Fő szervezője és irányítója leszel a hang eszközök szerelése, szállítása, raktározása, karbantartása körüli feladatoknak. Összeállítod a munkaidő-kihasználtság figyelembevétele mellett a rendelkezésre álló munkaerő beosztását, a havi előadás és színpadi próbaterv, valamint a heti próbacédula alapján, adminisztrációs tevékenységeket végzel.

Kikkel és hol és dolgoznál:

Munkádat közvetlenül a műszaki igazgató irányítja, munkavégzési helyed az Erkel Színház, illetve a kőbányai Eiffel Műhelyház. A Hangtár csapata kb. 12-15 fős. A munkarend a színházi világhoz alkalmazkodik, de a munkakör napi 8 órás (heti 40 óra).

Mi kell ahhoz, hogy feladataidat el tudd látni:

Minimum középfokú végzettség. Minimum 5 év szakirányú gyakorlat színház / mozgóképgyártás / koncert / rendezvény lebonyolítás területeken. Előnyként értékeljük, ha gyakorlatod mellett rendelkezel szakirányú végzettséggel is: hangtechnikus, vagy hangmester, vagy médiatechnológus szakképzettség, illetve, ha rendelkezel vezetői tapasztalattal, továbbá az angol nyelv ismeret is előnyt jelent. Vezetői megbízásod egyelőre 1 évre szól. 

Mit érdemes még tudni az Operáról, mint munkáltatóról:

Hogy miért érdemes még az Operában dolgozni? Mert számos juttatási és költségtérítési elemet biztosítunk munkatársainknak. A juttatások egy része méltányolja és elismeri a megbízható és kiemelkedő teljesítményt, más részükkel pedig a lojalitásodat szeretnénk honorálni. Ha olyan munkáltatót keresel, aki támogatja a családokat és a családalapítást, akkor is remek választás leszünk. Mindezekről bővebben szívesen beszélgetünk veled az első találkozó alkalmával. Mindezeken túl stabil munkaadói hátteret és méltányos fix jövedelmet biztosítunk.

… és még néhány szó a kiválasztási folyamatról: szakmai önéletrajzod elolvasása után interjúra hívunk, ha úgy látjuk, hogy elképzeléseink találkozhatnak. Az első találkozás a szakmai vezetővel és a toborzást-kiválasztást bonyolító kollégával lesz.

Kölcsönös megfelelés esetén várható egy második forduló, ahol megismerkedhetsz leendő kollégáiddal a munkavégzés helyével és magával a feladatokkal.

Amennyiben pályázati anyagod vagy a személyes találkozások során nem lépünk tovább, úgy emailben jelzünk vissza.

Jelentkezésedet (önéletrajz, nyilatkozat büntetlen előéletről és adatkezelésről, illetve iskolai végzettségről: Opera oldaláról letölthetők) 2021. augusztus 10-ig várjuk az [email protected] címre.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!