Papageno Radio
Címlap A Snétberger Központ 2019-ben is keresi a tehetségeket

A Snétberger Központ 2019-ben is keresi a tehetségeket

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

2019-ben is felvételt hirdet a Snétberger Zenei Tehetség Központ nyáron induló ingyenes zenei kurzusára. A meghallgatások februárban kezdődnek.

A Snétberger Zenei Tehetség Központ célja, hogy minél több hátrányos helyzetű, tehetséges diák kerüljön be a képzéseire, és kapjon ezzel lehetőséget a továbbtanulásra, zenei karrierje beindítására.

Ide kapcsolódik:
Palásti Máté: „A zene eszköz minden álmom megvalósításához"

A képzésre olyan magyarországi és határainkon túli, 12-22 éves fiatalok jelentkezését várják, akik szeretnek muzsikálni, jól bánnak a hangszerrel, nyitottak a klasszikus és jazz zenére is.

Meghallgatásokat februárban és márciusban az ország több pontján tartanak.

Jelentkezni a Központ oldalán található űrlap kitöltésével vagy levélben lehet a Snétberger Zenei Tehetség Központ, 8227 Felsőörs, Hóvirág u. 28. címen.

Jelentkezési határidő 2019. január 20.

Az országos meghallgatásokon kiválasztott legjobb diákok a nyári szünet első 6 hetében, illetve az őszi és tavaszi szünetekben 3-3 hétben tanulhatnak a Balaton-felvidéki Felsőörsön, bentlakásos formában, 25 hétvégén pedig Budapesten.

A képzés a „normál” általános vagy középiskola mellett is elvégezhető, tehát nem kell évet halasztani.

A képzés keretében a zenei és művészeti órák mellett angol nyelvet, médiaismeretet, számítógépes és munkavállalással kapcsolatos ismereteket, valamint roma kultúrismeretet is tanítanak.

A 2011-ben megnyílt intézmény tanárai között olyan neves magyar művészek vannak, mint Snétberger Ferenc, László Attila, Rozsnyói Péter, Oláh Tzumó Árpád, Lamm Dávid, Tóth Mátyás, Barcza Horváth József, ifj. Balázs János, Suki András, Lakatos György, a nemzetközi vendégelőadók között pedig megtalálható Paolo Vinaccia, Tony Lakatos és Roby Lakatos is.

(Via ATEMPO.sk)

Promóció

Stream és színház

X
X