Papageno Radio
- hirdetés -
Címlap StageHive videópályázat - Már szavazhatsz is a kedvencedre

StageHive videópályázat – Már szavazhatsz is a kedvencedre

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Erkélyciterával, étkészlet-bábozással és növényzenével is találkozhatnak a nézők, miközben kedvencüket keresik a StageHive videópályázatán. A klipek mától nyilvánosak, a közönségnek és a szakmai zsűrinek két hete van arra, hogy eldöntsék, kit szeretnének honorálni az összesen 800.000 forinttal.

Színes műfaji kínálat várja a szavazókat a StageHive videópályázatának felületén, ahova eddig huszonnégy egyéni alkotó és csapat töltötte fel a 2020/21-es évadban megvalósuló produkciójának kreatív bemutatkozó videóját. Pantomim, klasszikus zene korhű hangszerekkel, mesebábok, színházi fotózás, musicalelőadás, balettgála, modern tánc, prózai előadás – mindnek az a célja, hogy elnyerje a szavazók tetszését.

Szavazni itt lehet!

A koronavírus miatt nehéz helyzetbe került alkotók, intézmények, előadó-művészeti projektek támogatására hirdette meg 800.000 forint összdíjazású pályázatát a StageHive. A beküldött anyagokkal elsősorban a közönség szívét és figyelmét kell megnyerni, hiszen ők döntenek az 500.000 forintos fődíj sorsáról.

A nézők egészen június 3. éjfélig tudnak majd voksolni, június 4-én pedig kiderül, kik kapják a két díjat.

A közönség szavazatai alapján kiosztott nyeremény mellett 300.000 forintot ítél meg a szakmai zsűri, vagyis Fullajtár Andrea, a Katona József Színház színművésze, Novák Péter kultúrmunkás és Zsoldos Dávid, a Papageno alapítója az általuk legjobbnak tartott pályázónak.

Ide kapcsolódik:
Videópályázatot hirdetett előadóművészeknek a StageHive

A közönségszavazás ugyan elindult, az alkotóknak azonban továbbra is lehetőségük nyílik a videók közzétételére a pályázat teljes ideje alatt. Az Európán átívelő, előadó-művészeti közösségi platformként működő StageHive olyan magyar nyelvű, magyarországi vagy határon túli produkciók bemutatkozó videóit várja, melyek a 2020/2021-es évadban valósulnak meg.

Színházi, zenei, tánc- és cirkuszi műfajokban egyaránt lehet pályázni. Részletes nevezési feltételek itt olvashatók.

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

- hirdetés -
X
X