Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Öröm-ünnep Bogányi Gergellyel és a Virtuózokkal

Öröm-ünnep Bogányi Gergellyel és a Virtuózokkal

A Margitszigeti Szabadtéri Színpad hagyományos augusztus 20-i koncertjén a Virtuózok idei felfedezettjei és régi kedvencei mellett Boros Mihály is fellép, az est sztárvendége Bogányi Gergely zongoraművész lesz.

- hirdetés -

A világ első komolyzenei tehetségkutatójának harmadik szériája idén tavasszal került képernyőre a magyar televízióban. A Virtuózok legújabb zenei vetélkedőjét a korábbiaknál is magasabb nézettség kísérte, az ifjú zenészeket a nézők ugyanúgy a szívükbe fogadták, mint régi kedvenceiket. Az augusztus 20-i margitszigeti gálakoncerten színpadra lépnek a harmadik évad döntősei és korcsoportgyőztesei, akik először szerepelnek együtt közönség előtt a műsor vége óta, és a televízióban bemutatott zeneművek mellett új, először játszott darabokkal is készülnek. Fellépnek: Kristóf Réka operaénekes, a 3. műsor abszolút győztese; Abouzahra Amira hegedűművész, a 3. évad korcsoportgyőztese; Beeri Benjámin operaénekes; Lukács Gergely tubaművész és Simic Aleksander csellóművész, a 3. műsor döntősei; valamint Lugosi Dániel Ali klarinétművész, a Virtuózok első nyertese; Szüts Apor zongoraművész, zeneszerző, karmester; Csabay Zsuzsanna fuvolaművész és Váradi Gyula hegedűművész, a korábbi évadok tehetségei.

Kristóf Réka lett a Virtuózok tehetségkutató abszolút győztese

- hirdetés -

A műsor első felében Bogányi Gergely és Boros Mihály zongoraművészek lépnek színre, akik már korábban is játszottak együtt, és az év végén közös koncertre készülnek. Misi nemrégiben egy mesterzongorát is kapott Bogányi Gergely ajánlására. Kettejük kapcsolatának fontos állomása az augusztus 20-i koncert, amelyen Schubert-, Debussy- és Beethoven-műveket adnak elő.

Bösendorfer mesterzongorát kapott Boros Misi

A koncerten Héja Domonkos vezényli a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekarát, a műsorvezetők Batta András és Varga Edit lesznek, az est rendezője Novák Péter.

 

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!