Papageno Radio
Intermezzo Idén új helyszíneken vár mindenkit a Bakáts Feszt

Idén új helyszíneken vár mindenkit a Bakáts Feszt

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Bakáts Feszt augusztus 23-án kezdődő programjainak tematikája hármas egységet alkot: az események a zene, a tánc és a család élménye köré szerveződnek, melyhez szervesen hozzákapcsolódik a borkultúra és a gasztronómia is. Az augusztus 26-ig tartó fesztivált a különleges tehetségű királyhelmeci gyermekfestőművész, Bánhegyi István András kiállítása nyitja meg.

A legfrissebb információkért kövesse a Bakáts Feszt közösségi oldalát!

Az idei évben harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Bakáts Feszt a kultúra és közösség ünnepe, melynek sokszínűségéhez a Budapest városképét meghatározó városrész, Ferencváros különleges hangula is hozzájárul.

"Kultúrában is otthon" – Bakáts Feszt

Már csak 9 nap és új helyszíneken mindenkit vár a Bakáts Feszt!

Közzétette: Ferencváros – 2018. augusztus 14., kedd

A fesztivál zenei programokban idén is bővelkedik: klasszikus zenei, nép- és világzenei valamint könnyűzenei koncertek és táncelőadások várják a közönséget.

A Dunamelléki Református Egyházkerület Székházának Dísztermében a fesztivál nyitóestjén, 19:00-tól az Orfeo Zenekar Kamaraegyüttesének Magyar és német barokk zene 1690 körül című koncertjét hallgathatják meg Vashegyi György Liszt Ferenc-díjas karmester vezényletében.

A program regisztrációhoz kötött, melyet a rendezveny@ferencvaros.hu e-mail címen várnak a szervezők.

A 2B Galériában 16:00-tól Bánhegyi István András gyermekfestőművész kiállításának megnyitóján vehetnek részt az érdeklődők, majd a Rombusz terasz nevű színpadon Magyarkanizsa Ifjúsági Harmonika Zenekarának hangversenyét hallgathatják meg a hangszer kedvelői. Ezen a helyszínen a fesztivál népzenei programjainak sora a Babra zenekar koncertjével veszi kezdetét 19:30-tól. Az első napot a Ferencvárosi Pinceszínház előadása zárja: 21:00-tól Háy János A Gézagyerek című szatíráját tekintheti meg a közönség a Kálvin-udvarban.

A Bakáts Feszt részletes programjaiért tekintsék meg a lapozható online programfüzetet!

Promóció

X
X