Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo A Három Tenor óta Andrea Bocelli az első számú klasszikus előadó

A Három Tenor óta Andrea Bocelli az első számú klasszikus előadó

A legendás Három Tenor 1994-es eredménye óta Andrea Bocelli az első klasszikus zenei előadó, aki Anglia hivatalos lemez-toplistáján az abszolút első helyre került, maga mögé utasítva a világ legnépszerűbb könnyűzenei előadóit.

- hirdetés -

Az énekes október 26-án megjelent  című albuma az elmúlt héten a leghíresebb könnyűzenei előadókkal vívott szoros küzdelem után tört a toplisták első helyére. Bocellinek 14 év óta ez az első lemeze, amely az énekes legújabb anyagait tartalmazza, mint például egy-egy különleges duettet a neves pop előadóval, Dua Lipaval, a crossover műfajok egyik leghíresebb képviselőjével, Josh Grobannal vagy Aida Garifullinával, a ma legnépszerűbb orosz szoprán énekesnővel.

- hirdetés -

A lemez legkülönlegesebb darabja mégis a Fall On Me című dal, melyet Andrea Bocelli fiával, Matteo Bocellivel énekel közösen, és amely a legújabbb Disney-film, A diótörő és a négy birodalom egyik betétdala.

Bocelli jó úton halad, hogy elérje az Amerikai Egyesült Államok Billboard toplistájának tetejét is.

Az élet sosem hagy bámulatos meglepetések nélkül. Soha nem gondoltam volna, hogy idáig elérhetek, még abban az országban sem, amely a kezdetektől befogadott. Mégis, a számokon és a táblázatokon felül, ami igazán számít, az a közönség szeretete – a kézszorítások, a mosolyok, a taps. Mély, őszinte köszönetemet szeretném kifejezni mindazoknak, akik meg szerették volna jutalmazni a legutolsó erőfeszítéseimet. Hatalmas köszönet az én nagyszerű kisfiam, Matteo nevében is, aki ezekben a napokban mellettem van, ami leírhatatlan élmény számomra.

(Via Classic FM)

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.