Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Olasz nyelvű kulturális tartalmak ingyenesen

Olasz nyelvű kulturális tartalmak ingyenesen

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Az Olasz Külügyi és Nemzetközi Együttműködés Minisztérium elindította a #WeAreItaly #StayTunedOnIt kampányt, hogy a mindig kreatív és életteli Olaszországot népszerűsítse a koronavírus nehéz napjaiban is. Ehhez tartozik egy olyan oldal is, ahol kulturális tartalmakat tesznek elérhetővé ingyenesen.

- hirdetés -

Andrea Bocelli, Uto Ughi, Tiziano Ferro, Nicola Piovani, Paolo Fresu, Ada Montellanico, Nek, Andrea Griminelli, Rita Marcotulli, Fabrizio Bosso és sok más olasz művész csatlakozott már a kezdeményezéshez videó üzenetekkel és egyéb módokon, hogy ne veszítsük el kapcsolatunkat az olasz kultúrával. Ezen kívül számos, az olasz kulturális intézmények által népszerűsített kezdeményezés lát napvilágot, melyek célja, hogy az olasz és nemzetközi közönség számára különleges virtuális kulturális szórakoztatást nyújtson.

Elsősorban múzeumok, régészeti helyszínek, könyvtárak, levéltárak, fesztiválok,  színházak, filmek, élő adások, televízió- és rádióadások, valamint különböző kiadók teljes online kulturális kínálata lesz elérhető (pl. Luce Intézet, Milánói és Bolognai Filmtárak, Könyvfesztiválok, Brerai Képtár, MAXXI és sok más) ezen a gyűjtőoldalon.

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X