Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo BDZ-Nap – Kulisszajárásra várja a közönséget Hollerung Gábor

BDZ-Nap – Kulisszajárásra várja a közönséget Hollerung Gábor

A Budafoki Dohnányi Zenekar közkedvelt bérletsorozata a Megérhető zene. A szeptember 27-ei, 11 órai előadásra már jó ideje elkelt minden jegy. A zenekar vezetősége úgy gondolta, a hosszú koncertmentes időszakra és az elmúlt fél év szűkös személyes találkozási lehetőségeire való tekintettel szeptember utolsó vasárnapját teljes egészében közönségének szenteli. És ha már így tesz, délután Ráadást ad a délelőtti teltházas koncertből is!

Akinek a délelőtti Megérthető, vagy a délutáni Megérthető Ráadás koncertre érvényes jegye van, annak már csak ingyenes regisztrációs jegyet kell igényelnie, és bármely programot látogathatja.

 

RÉSZLETES INFORMÁCIÓK: ITT.

REGISZTRÁCIÓ: ITT.

- hirdetés -

„A BDZ-napon és egyéb koncertjeinken is szigorúan betartjuk a járványügyi biztonsági előírásokat. Mindenkit arra kérünk, maszkban vegyen részt a rendezvényen. A közönség létszámát 500 főben korlátozzuk, ezzel lehetőséget nyújtva kedves vendégeinknek arra, hogy – igény esetén – az üresen maradt helyekre átülve tovább fokozzák biztonságérzetüket. Bízunk benne, hogy a mostani körülmények között is egy felhőtlen zenei nappal tudunk kedveskedni közönségünknek.

- hirdetés -

„A zenekar következő heti, zeneakadémiai koncertjén elhangzó szimfónia legelső próbáját követhetik nyomon az érdeklődők, annak minden izgalmával, újdonságával, buktatójával, felfedezésével. Ritka, izgalmas, a közönség számára szinte soha nem megélhető zenei és emberi folyamat részese lehet közönségünk” – áll az együttes közleményében.  

BDZ –TÍPUSÚ TALÁLKOZÁSOK

 

PROGRAM

 

11.00 Megérthető zene: Messiás – II. rész

13:30 Kamarakoncert – Dvořák: Szerenád op 44., Mendelssohn: Oktett 

15:00 Megérthető zene RÁADÁS – Händel: Messiás – II. rész 

17:30 Nyilvános PRÓBA, majd BESZÉLGETÉS – Schubert: C-dúr (Nagy) szimfónia

20:00 Beethoven: V. szimfónia 

Hollerung Gábor előadásai híresen izgalmasak, informatívak és szórakoztatóak. Most azonban nem egy zeneműről hallgathatjuk őt előadni, hanem beszélgetőtársa segítségével saját és zenekara életébe enged majd bepillantást: Hollerung Gáborral Novotny Anna beszélget.

„Itt az alkalom, hogy ön is megkérdezze karmesterünket arról, amiről már régóta szeretné, amit nem ért, ami régóta foglalkoztatja. Örömmel vesszük, ha kérdését már előre elküldi nekünk erre a linkre kattintva – írja az együttes.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.