Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo A Karinthy Színház is bezár egy időre

A Karinthy Színház is bezár egy időre

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

A Karinthy Színház is úgy döntött, hogy a következő hónapokban inkább bezárja kapuit. A teátrum közleménye:

„A Magyarország Kormánya által bejelentett és 2020. november 4-től hatályba lépett rendelkezéseknek megfelelően a Karinthy Színház vezetősége mérlegelte a helyzetet és az új ültetési rend okozta kivitelezhetőséget.

- hirdetés -

Az Önök és kollégáink egészsége érdekében Színházunk úgy döntött, hogy a novemberi és decemberi előadásokat nem tartja meg.

Az eddig megváltott jegyek automatikusan érvényesek lesznek a tavaszi időpontokra, melyeket márciusban és áprilisban fogunk pótolni. Az új dátumokat 2021. január 15-e után hirdetjük meg. A pótelőadások időpontjának meghirdetését követően – ha az új dátum nem megfelelő – február 1-ig biztosítunk lehetőséget a jegyek új időpontra vagy jegyutalványra cserélésére, illetve visszaváltására.

Jegyinformációval kapcsolatos ügyintézésre a személyes érintkezés elkerülése érdekében, a jegykezeles@karinthyszinhaz.hu e-mail címre várjuk megkeresésüket. Nagyon köszönjük színházszerető, hűséges közönségünk támogatását, kitartását és végtelen türelmét.

Kérjük Önöket, hogy maradjanak mellettünk ebben a nehéz időszakban is. Vigyázzanak magukra, és bízunk abban, hogy minél hamarabb találkozhatunk a nézőtéren!

Üdvözlettel:

A Karinthy Színház csapata”

Ide kapcsolódik:
Új helyzet elé állnak a színházak és a koncerttermek

(Via Karinthy Színház)

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

- hirdetés -
X
X