Papageno Radio
- hirdetés -
Színház 2,7 millió forint gyűlt össze a Börcsök Enikő emlékének szentelt jótékonysági közvetítésből

2,7 millió forint gyűlt össze a Börcsök Enikő emlékének szentelt jótékonysági közvetítésből

Jótékonysági online vetítéssel emlékezett a Vígszínház és az eSzínház Börcsök Enikőre. Spiró György Kvartett című színművének közvetítésére több mint 2100-an vásároltak jegyet, így közel 2,7 millió forint gyűlt össze a Transzplantációs Alapítvány a Megújított Életekért részére, melynek a színművésznő kétszeres vesetranszplantáltként lelke és motorja volt. 

- hirdetés -

Börcsök Enikő január 28-án hunyt el 53 éves korában. Életszeretete és derűje sok dialízisre, transzplantációra váró betegnek adott erőt és lelki támogatást. A színművésznő emlékére szervezett jótékonysági közvetítéssel közel 2,7 millió forint gyűlt össze a Transzplantációs Alapítvány a Megújított Életekért részére.

- hirdetés -

Ide kapcsolódik:
Folyamatosan elérhetővé tette a Vígszínház a Börcsök Enikő emlékének szentelt előadását  

„Hálásak vagyunk, hogy Enci még most is gondoskodik rólunk, és segít minket” – köszönte meg a támogatást Szalamanov Zsuzsa, az alapítvány elnöke. Az idén 30 éves alapítvány legfőbb célkitűzése, hogy szervhiány miatt ne haljon meg senki Magyarországon, és a szervátültetett emberek megfelelő rehabilitációban részesüljenek, a sikeres műtét után teljes életet tudjanak élni, illetve szeretnék felhívni a figyelmet az élő donoros transzplantáció lehetőségeire is.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.