Papageno Radio
- hirdetés -
Intermezzo Az előadóművészek helyzetére reflektál Presser Gábor új videoklipje

Az előadóművészek helyzetére reflektál Presser Gábor új videoklipje

A Miénk itt a tér című LGT-klasszikus szólal meg Presser Gábor legújabb videoklipjében, amely a 24.hu-n jelent meg először. Az előadóművészek helyzetét feldolgozó kampány videójának szlogenje: Rajtad is múlik, hogy mikor találkozhatunk!

- hirdetés -

A Miénk itt a tér című dal instrumentális változatára komponált videoklip arra hívja fel a figyelmet, hogy nemsokára újra élettel telhetnek meg az üres koncert- és színháztermek. A készítők közleménye szerint az előadóművészek is nagyon nehezen viselik a jelenlegi helyzetet.

- hirdetés -

Ide kapcsolódik:
„Velünk minden nap történt valami” – megjelent Presser Gábor első könyve

„Egy éve a koronavírus-járvány korlátozza életünket. A művészek nem csinálhatnak színházat, nem tarthatnak koncertet. Nem tehetik azt, ami a szenvedélyük: élményt nyújtani a közönségnek. Nem mehetnek fel a színpadra, nem érezhetik azt, hogy szívük együtt dobban a nézőkével.”

A videóban Presser Gábor mellett olyan közismert művészek jelennek meg, mint például Gryllus Dorka, Simon Kornél, Miklósa Erika, Balázs János, Harcsa Veronika, Gyémánt Bálint, Sztarenki Dóra és Törőcsik Franciska. A klip készítői önkéntesként vették részt a munkában.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!