Papageno Radio
- hirdetés -
Színház Alföldi Róberttel és Háy János-premierrel nyit újra az Átrium

Alföldi Róberttel és Háy János-premierrel nyit újra az Átrium

Május 21-től tart újra élő előadásokat a budapesti Átrium színház. Az első produkciót, Nassim Soleimanpour Fehér nyuszi, vörös nyuszi című darabját Gyabronka József egyszeri előadásában a helyszínen és online is lehet követni. Ezen az estén még szűkített nézőtérrel és maszkviselési kötelezettséggel lehet részt venni.

- hirdetés -

Május 22-én premierre kerül sor: Háy János A bogyósgyümölcskertész fia című kamaszregényének színházi változata lesz látható az 50 fős Bisztrószínpadon az Átriumban. A címszerepet – az elbeszélőt, és általa az összes szereplőt – Kovács Máté alakítja, az előadást Kocsis Gergely rendezte. Az előadás 23-án és 28-án is műsorra kerül májusban.

- hirdetés -

Június 3-án és 5-én David Javerbaum Isteni végjáték. Egy este a Mindenhatóval című darabjának ősszel bemutatott magyar változatát újítja fel a színház. A Mindenható szerepét Alföldi Róbert játssza, angyalai Ivanics Tamás és Kovács Máté.

Ide kapcsolódik:
Ezekkel az előadásokkal nyit újra a Játékszín

Június 4-én, pénteken este tartja az Átrium az ÚjraÚjraMegnyitót a Bisztrószínpadon, a Mefisztó című kortárs zenés kabarét pedig június végén mutatják be. A Klaus Mann regénye nyomán, Mikó Csaba és Kukk Zsófia színházi átirata alapján készült produkciót a társulat (Alföldi Róbert, Hartai Petra, Huzella Júlia, Nagyabonyi Emese, Péterfy Bori, Tornyi Ildikó), valamint a rendező, a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház igazgatója, Urbán András jegyzi.

A színházlátogatáshoz jelenleg érvényes védettségi igazolvány szükséges. Ezért az Átriumban 2020 őszén elhalasztott előadások pótlására 2021 őszén kerül sor.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.