Papageno Radio
Színház Ingyenes fimvetítés-sorozatot tartanak augusztusban a Margitszigeten

Ingyenes fimvetítés-sorozatot tartanak augusztusban a Margitszigeten

Augusztus 7–22. között a Margitszigeten egy rendhagyó, alkalmi kertmoziban az utóbbi évek európai filmművészetének legjavát lehet megnézni egy kis izraeli és távol-keleti kitérővel. 

Az EUNIC Hungary, az európai nemzeti kulturális intézetek hálózata szabadtéri filmvetítés-sorozatot rendez Budapesten Mozisziget címmel a Margitszigeti Atlétikai Centrum hívogatóan zöld füvén.

Az ingyenes program keretében 16 estén keresztül minden alkalommal más-más ország – Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Svájc, Portugália, Ausztria, Csehország, Litvánia, Norvégia, Szlovákia, Japán, Finnország, Belgium, Észtország, Németország és Izrael – kulturális képviselői által válogatott filmeket vetítenek a Margitszigeten.

Ide kapcsolódik:
Hogyan került a Margitszigetre a Zenélő Kút?

A különféle műfajú alkotások között többségében 1,5-2 órás, könnyed, nyáresti kikapcsolódáshoz ideális komédiákat találunk, de kerékpárosokról szóló sport-dokumentumfilm, romantikus történelmi dráma, startup-vígjáték, családi film és dél-európai road-movie is szerepel a műsorban. A filmeket eredeti nyelven, magyar felirattal vetítik.

A filmkedvelő közönség tagjainak igazi piknikélményben lesz része a vetítések alatt: a sportcentrum 300 férőhelyes füves pályáján a saját kedvenc pokrócokon, párnákon elheverve, a magukkal hozott finomságokat és üdítőket kóstolgatva élvezhetik a filmeket.

Promóció

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!