Papageno Radio
- hirdetés -
Blogok Altalena Közvetítés – Május 27., 20:00 - Berecz Andrással és Szabó Dániellel folytatódik...

Közvetítés – Május 27., 20:00 – Berecz Andrással és Szabó Dániellel folytatódik az Altalena

Az Altalena-estek következő előadói Berecz András énekes, mesemondó és Szabó Dániel cimbalomművész lesznek. Május 27-i közös estjükön egy nappali szoba közönségének szívét töltik meg énekhanggal, mesével és muzsikával. Az előadás 20 órától követhető élőben az Altalena és a Papageno felületein.

- hirdetés -

Bár a Telkiből, egy családi ház nappalijából közvetített Altalena-estek többségén klasszikus szóló- és kamarakoncerteket hallhatunk, a programok között időről időre népzenei műsorok is helyet kapnak.

- hirdetés -

A Berecz család tagjai 2017 óta visszatérő vendégei az Altalena eseményeknek. Legközelebb május 27-én Berecz András Kossuth-díjas énekes, mesemondó, népmesegyűjtő, folklórkutató és előadóművész koncertjét hallhatjuk, aki ezúttal Szabó Dániellel közösen lép színpadra.

Berecz András az első dalokat édesanyjától tanulta. Megalapította az Ökrös és az Egyszólam együttest, és énekesként hamarosan igen népszerűvé vált. Szabó Dániel koncertezik szólistaként és zenekarral egyaránt, játszik népzenét, klasszikus zenét és jazzt, tanít, és énekel. Doktori címét tavaly, a Zeneakadémián szerezte népi cimbalom szakon.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!