Papageno Radio
- hirdetés -
Blogok Backstage Megjelent a Papageno magazin októberi száma

Megjelent a Papageno magazin októberi száma

Megjelent a Papageno magazin októberi száma. A címlapon a CAFe Budapest Fesztiválon fellépő Gangaray Dance Company. A legfrissebb kiadványunk mellé Goda Gábor Vajon fogyasztjuk vagy műveljük a kultúrát? című személyes írását ajánljuk:

- hirdetés -

Míg a háttérbe kényszerülő élő kultúrán és lecsökkent számú közönségen elmélkedtem, egy kínos szóösszetételre bukkantam, amely elég megalázóan minősíti a nézőket: kultúrafogyasztók. Ez nekem nem megy be. Mert lehet-e a kultúrát fogyasztani? Fogy a kultúra? Ha élünk vele, akkor fogy, kevesebb lesz?

- hirdetés -

A tapasztalat épp az ellenkezőjét bizonyítja. A kultúra nem fogy el attól, hogy nézik, hallgatják vagy olvassák! Sőt, azáltal lesz több és gazdagabb, hogy élnek vele.

Nem fogy, viszont táplál. A kultúra akár a szeretet vagy a kreativitás – minél többször élünk vele, annál több lesz belőle. A kultúra csak akkor tűnik el, ha nem élünk vele. A kultúra akkor fogy el, ha nincs, aki művelje, ápolja, ha nincs, aki nézze, hallgassa, olvassa.

A kiadványba ide kattintva lehet belelapozni. 

Kedves nézőink! Nem egy programot ajánlok nektek, hanem magát a kultúrát. A művészek készen állnak. Nélkületek azonban nincs kultúra. Azt csak együtt tudjuk művelni. Gyertek, amíg lehet. Várunk titeket a színházakban, koncerttermekben, mozikban és kiállítóterekben.

A megszokott terjesztési pontok mellett a Papageno magazint keresd a Libri országos hálózatának 57 üzletében!

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!