Papageno Radio
- hirdetés -
Promóció Művészet és személyi kölcsön

Művészet és személyi kölcsön

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Sokan vannak olyanok, akik munkájuknál, vagy személyiségüknél fogva nem preferálják azt, hogy munkaviszonyban dolgozzanak. Ők valamilyen formában mindannyian vállalkoznak, saját maguk osztják be az idejüket, ami a munkába járó tömegek számára még irigyelhető is lehet. Pedig a bevételük nem feltétlenül fix és kiszámítható, mégis így érzik jól magukat.

Egy művész dolgozhat számítógépen is

- hirdetés -

Többségük valamilyen művész. Lehet számítógépes grafikus, vagy akár szobrász is. Most nézzük meg a különböző reklámokat, plakátokat tervező grafikus példáját. Ő is művész, akármennyire is modern eszköz, számítógép segítségével dolgozik. Milyen kapcsolat lehet az ő tevékenysége és a személyi kölcsön között? A választ Lothar példáján keresztül kaphatjuk meg.

Hogyan lehet szabaddá válni?

Lothar részese volt a klasszikus mókuskeréknek. Komoly nemzetközi cégeknél végezte grafikusi munkáját. Sok munka, rengeteg munkaóra és kevés elismerés. Ez ment éveken keresztül. Kiszállni viszont nehéz volt, két ok miatt. Először is, ha vállalkozó lenne, honnan szerezné a megrendelőit? A másik, miből tegyen szert egy megfelelő szintű számítógépre, amely alkalmas erre a munkára? Jó megoldást talált.

Eldöntötte, hogy az interneten keresztül felméri, volna-e igény és lehetőség arra a szolgáltatásra, amit ő tud nyújtani. Kiderült, hogy gyakorlatilag a világ bármely pontjáról érkezhet megrendelése. Ezután eldöntötte, hogy beszerez egy alkalmas iMac számítógépet, és elkezdi saját vállalkozását.

Az említett számítógép ára viszont olyan magas volt, hogy csakis kölcsönből tudta megvalósítani a megvásárlását. Ezért körülnézett az interneten, pénzügyi összehasonlító oldalakon, mint az instacash.hu, és meg is találta a megfelelő szabad felhasználású kölcsönt. Ehhez viszont rendszeres jövedelemre volt szüksége. Ezért megigényelte a kölcsönt, megvette a számítógépet és elkezdte a saját kis vállalkozását, sok kicsi megrendelést vállalt el.

Munkaviszony mellett párhuzamosan kezdett vállalkozni

Az első megrendelések fedezetet biztosítottak a kölcsön kamataira, és mivel volt még állása, a megélhetése sem került veszélybe. Egy idő után annyira beindultak a saját projektek, hogy eljöhetett a pillanat, amikor felmondott és teljes mértékben magánvállalkozó lett. Azóta úgy érzi, hogy sokkal több az ideje, a nyugalma és ez hatással van művészi kreativitására is. Jót tett neki ez a változtatás, a megigényelt személyi kölcsön által megvalósíthatta egyik legnagyobb álmát.

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X