Papageno Radio
Promóció Freakency - Egy bűvész, aki rácáfol a sztereotípiákra

Freakency – Egy bűvész, aki rácáfol a sztereotípiákra

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Németh Gábor Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő bűvésze május 26-án készül újabb látványos előadásra, ezúttal az A38 Hajón.

Műsora, a Freakency a veszélyt, a kihívásokat és az extremitást ötvöző, látványos produkció, melynek központjában önmagunk ismerete, saját határaink átlépése áll. Egy produkció, ahol főszerephez jut az érzékszervek finomítása, összehangolása, felerősítése, illetve kizárása. A váratlan és meglepő fordulatoknak köszönhetően az izgalom és az ámulat garantált.

Németh Gábor látványos utcai előadásaival rendre a média középpontjába kerül, extravagáns személyiségével és nagyszabású produkcióival bármelyik színpadon megállja a helyét. Elkápráztatta már nézőit óceánjáró luxushajókon, nemzetközi varietéműsorokban, turnézott Cipruson, Amerikában, Olaszországban és Dubaiban. 2015-ben a milánói Világkiállítás hivatalos bűvészeként több mint ötezer nézőt varázsolt el. Itthon a Vegas című műsorával debütált és azóta számos többszereplős bűvész műsor oszlopos tagja.

További információ és jegyvásárlás ide kattintva.

Formabontása miatt rácáfol a bűvész sztereotípiákra, ezáltal új szintre emeli a szórakoztatás élményét. A Freakencyben a bemutatja felkészülési folyamatát az egyre nehezedő feladatok során a végső próbatételig. Közvetlensége révén sokkal intimebb kapcsolatot alakít ki a nézőkkel, így ők is teljesen magukénak érezhetik a produkciót, hiszen aktív részesei lesznek a varázslatnak.

Promóció

Stream és színház

X
X