Papageno Radio
Promóció Idén is a legnagyobb nevek álltak a Kék Madár jótékonysági fesztivál mellé...

Idén is a legnagyobb nevek álltak a Kék Madár jótékonysági fesztivál mellé – Kövesd te is online!

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Június 5-én a körülményekre való tekintettel online jelentkezik összművészeti fesztivállal a XXVIII. Kék Madár.

A Kék Madár Fesztivál virtuális színpadán június 5-én 20:00 órától Máté Gábor, Tenki Réka, Csányi Sándor és Nagy-Kálózy Eszter, valamint az Örkény Színház társulatának tagjai (Zsigmond Emőke, Jéger Zsombor, Kákonyi Árpád, Mácsai Pál, Nagy Zsolt és Znamenák István) lépnek fel.

Sztárok gyűjtenek pénzt rászorulóknak

Presser Gábor, Mácsai Pál, Zorán, Dés László: néhány név azok közül, akik Lakatos György fagottművész kérésére online lépnek fel a 28. Kék Madár Fesztiválon június 5-én. A két és fél órás műsort a facebookon lehet majd követni. A szervezők azt kérik, aki tud, egy koncertjegy árával segítsen, a bevétellel ugyanis a beteg gyerekeket támogatják.A riportot Gulyás Eszter készítette.

Közzétette: ATV Magyarország Híradó – 2020. május 31., vasárnap

A zenét olyan művészek szolgáltatják, mint Rost Andrea, Perényi Miklós, Várjon Dénes, Nagy Péter, Kocsis Krisztián, Kelemen Barnabás, Kokas Katalin, Lakatos György, Lakatos Ágoston, Lakatos Péter, Gőz-Kurtág-Lukács Trió, Presser Gábor, Zorán, Bródy János, Dés László, a Bikini együttes, Malek Miklós, Snétberger Ferenc, Gryllus Dániel és Vilmos valamint Wolf Péter és Balogh József.

„A körülmények változtak, viszont a cél nem: segíteni minél több beteg gyermeken” – szögezik le a fesztivál szervezői, amiből most minden néző kiveheti részét. Ehhez nem kell mást tennie, mint egy, akár csak csekély összegű utalást indítania a Kék Madár Alapítvány a Beteg Gyermekekért bankszámlaszámlájára: 11996231-06103369-10000001. Hiszen tudjuk: „…cseppenként telik meg a tenger.”

Promóció

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X