Papageno Radio
- hirdetés -
Promóció Új helyszínen rendezik meg a Haydn Fesztivált

Új helyszínen rendezik meg a Haydn Fesztivált

2021. július 16-tól három napon át idén is Haydn öröksége előtt tiszteleg a Budapesti Vonósok, ám ezúttal új helyszínen: a pápai Esterházy-kastély ad otthont a fesztiválnak.

- hirdetés -

A július 16. esti nyitókoncerten Szokolay Ádám lesz a Budapesti Vonósok szólistája a kastély udvarában, ahol Haydn zenéje mellett Dvořák dallamai szólalnak meg. Július 17-én, szombaton 19 órától táncművészek teszik felejthetetlenné a Budapesti Vonósok előadásában megszólaló muzsikát: a menüett-től a néptáncon át a kortárs táncig ívelő estén fellép többek között az ország egyik legnépszerűbb tangózó táncos párja Kulik Johanna és Korom Péter, valamint a GG Tánc Eger művészei, Topolánszky Tamás koreográfiájára. Pápa főterén, a csillagos ég alatt zárul a nap, ahol Harcsa Veronika kápráztatja el egyedülálló hangjával a közönséget.

- hirdetés -

Vasárnap pedig igazi időutazásra, zenés kastélytúrákra invitálja közönséget a zenekar, ahol a pápai Esterházykastély lenyűgöző szalonjaiban tárlatvezetés és Haydn kamaramuzsikáinak tételei várják a zeneszerető közönséget.

Ide kapcsolódik:
III. Óbudai ZeneZug Fesztivál a Budapesti Vonósokkal

Az ingyenes programokról bővebb információ ide kattintva érhető el.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!