Papageno Radio
- hirdetés -
Színház SZFE Vidnyánszky Attila: „Ha a mostani vezetés nem képes rá, mi elindítjuk az...

Vidnyánszky Attila: „Ha a mostani vezetés nem képes rá, mi elindítjuk az oktatást az SZFE-n”

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Vidnyánszky Attila a hírTV műsorában mondta el ismét véleményét a Színművészeti körül kialakult helyzetről.

Vidnyánszky Attila elmondta, hogy nem tud találkozni a diákokkal, mert „el vannak szeparálva, elzárják magukat, nem tudják elképzelni, nem tudnák elképzelni, hogy ott üljünk mellettük”. A kuratórium elnöke szerint jelenleg elképzelhetetlen, hogy együtt gondolkodjanak vagy csak párhuzamosan létezzenek. De a tanárok lemondását sem érti, mivel szerinte az első pillanattól kezdve azt hangsúlyozták, hogy csak a meglévő mellett rendszer mellett akarnak felépíteni valami mást.

- hirdetés -

Ide kapcsolódik:
Szinetár Miklós: „A megoldás kulcsa Vidnyánszky Attila kezében van”

Arról, hogy az SZFE dolgozói sztrájkot hirdettek Vidnyánszky szintén úgy nyilatkozott, „a tanári kar egy másodpercet nem volt hajlandó velünk együtt gondolkodni, előre megírt koreográfia mentén nem akartak korábban és most sem dolgozni”. Egyben újra azzal vádolta meg az oktatókat, hogy „gyakorlatilag manuipulálták a diákokat”.

Vidnyánszky Attila a műsorban lényegében megüzente, hogy „mi még mindig azon vagyunk, a kuratórium, hogy el kell kezdeni az oktatást. Ha a mostani vezetés nem képes arra, hogy elindítsa, akkor mi elindítjuk.”

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

- hirdetés -
X
X