Papageno Radio
Live Online közvetíti újévi koncertjét a Várkert Bazár

Online közvetíti újévi koncertjét a Várkert Bazár

Az Óbudai Danubia Zenekar produkciójával indul a Várkert Bazár 2021-es programsorozata az ENEMZÉ vagyis a Nagy Magyar Zenék. A Várkert Bazár újévi koncertjét 2021. január 2-án 19 órától online, élőben követhetik az érdeklődők. A Dénes-Borovsky Marcell által vezényelt Óbudai Danubia Zenekar produkciójának vendégei lesznek Máté Gábor színművész és Beck Zoltán zenész.

Magyarország egyik vezető zenekara az Óbudai Danubia Zenekar, akik a legfontosabb hazai koncerttermeken kívül rendszeresen fellépnek Európa jelentős fesztiváljain. Különleges programösszeállításaikkal az egyik legkarakteresebb művészeti együttessé váltak az elmúlt években.

A Várkert Szimfónia első előadása egy hangulatos este lesz a Várkert Bazárban, tele zenei és irodalmi asszociációs kísérletekkel, hagyományokkal. Az új sorozat a szimfonikus, klasszikus zene és az irodalom kapcsolatára épül, párhuzamokkal, slágerekkel, remek szemelvényekkel, merészen formabontó eszközökkel és rendezői megoldásokkal.

Az eseményre jegyet váltók többek között olyan műveket is meghallgathatnak, mint Johann Strauss – Éljen a magyar; Déli rózsák keringő; Bartók – Magyar Képek; Dvořák – Szerenád produkciói, az LGT – Ott Rezső szerzőpáros által jegyzett Miénk itt a tér, Zenevonat művei, de hallható lesz még a Quimby Autó egy szerpentinen című dala, a Halleluja, és a Szomszédok zenéi is. A repertoárt az est vendégeinek dalai is színesítik majd, így egészen új hangzásban találkozhatunk például Beck Zoltán műveivel is.

A programot élőben, streamen követhetik, jegyet pedig az alábbi linken vásárolhatnak.

Promóció

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!