Papageno Radio
- hirdetés -
Folk Ismét a családokat várja a Pest-Buda Udvar a Művészetek Völgyében

Ismét a családokat várja a Pest-Buda Udvar a Művészetek Völgyében

Immár több éves hagyomány folytatásaként jelenik meg a Pest-Buda Udvar a Művészetek Völgye Fesztiválon. A kapolcsi helyszínen a Budapest Fejlesztési Központ által tervezett zöldfejlesztésekről, a klímaváltozás hatásairól, városfejlesztésről indul minden nap beszélgetés, kiállításokkal, zenével, gasztrokalandokkal, gyermekmegőrzővel, képességfejlesztő játszóházzal és sok természeti érdekességgel színesítve. A 30 éves Muharay Népművészeti Szövetség is az udvarba költözik hagyományörző programokkal, mesével, tánccal, zenével, népi divatbemutatóval.

A Pest-Buda Udvar igazi családi helyszín.

- hirdetés -

A kicsiket minden nap gyerekprogramok, társasjátékok, mese és játszóház várja, valamint koncerttel készül nekik Szalóki Ági, Laposa Julcsi, Nyáry Bernadett, a Manó Swing, a Bogár-muzsika gyerekzenekar, a Csurgó zenekar, a Paramisi Társulat, a Kuttyomfitty Társulat és Bárth János.

- hirdetés -

A kávéimádók barista bemutatón tanulhatnak, a Bakony és Balaton-felvidéki hagyományokat Szabó Csaba mutatja be az érdeklődőknek. Aki megmérettetné stratégiai gondolkodását, olyan sakkmesterek ellen játszhat, mint Krizsán Edith vagy Budai Dániel. A sziesztát természetfilm vetítések teszik még kellemesebbé, délutánonként kerekasztasztal-beszélgetéseken ismerkedhetnek a látogatók a budapesti fejlesztésekkel.

Többet magunkról előadásukkal érkezik Grecsó Krisztián és Grecsó Zoltán, Pál Apostol leveleivel Gryllus Dániel, Szirtes Edina Mókus, Ferenczi György és az 1-ső Pesti Rackák. Fellép az Örökifjú Zenebarátok Kórusa, a Magyar Nemzeti Táncegyüttes, a HolddalaNap Zenekar, az Urbán Verbunk és a Veresegyházi Hagyományörző Zenekar, Zsikó Zsuzsi és a zenekar, a Netz Táncprodukció, valamint a Budapesti Vonósok Kamarazenekar Szokolay Dongóval és Navratil Andreával.

Ide kapcsolódik:
Hegyi György: „A zenei világban a sokoldalú és művelt zenészeknek áll a zászló”

Színpadra áll a Konyha, a Szirtes Folk, az Intim Torna Illegál, Ripoff Raskolnikov, a Klasszik Lasszó, a Kaukázus, a Barabás Lőrinc Live Azt, Odett, a Zagar, a Meg Egy Cukorka, a Nasip Kismet Zenekar, a Vodka fiai Cseh Tamás dalaival és a Deep Glaze.

Az udvar programját éjjelente kertmozi zárja.

Promóció

- hirdetés -
- hirdetés -

Ne maradjon le semmiről!

Hírlevelünkben minden csütörtökön megkapja a legfontosabb kulturális híreket és a következő hét legjobb programjait.

A feliratkozással elfogadom a Papageno Consulting Kft. adatvédelmi tájékoztatóját!