Papageno Radio
Blogok Operaház Nemzeti Dalaink - Hallgassuk meg Szántó Andrea zenei feladványát

Nemzeti Dalaink – Hallgassuk meg Szántó Andrea zenei feladványát

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Az Opera új kezdeményezése a március 16-tól érvényes iskolai vesztegzár idején az otthon „rostokoló” diákokat a mindennapos éneklés jegyében invitálja játékra.

Nemcsak a diákok, hanem az Opera művészei is saját otthonukban várják, amíg újra közösségbe mehetnek, de ez nem töri le vállalkozó kedvüket. Sőt! Minden nap az Opera más-más énekese vesz fel videóra egy könnyen megtanulható népdalt, melyet az Opera közösségi oldalain (Facebook, YouTube) túl az M5 is sugároz, valamint megjelenik a Papageno oldalán is.

Hallgassuk meg a legutóbbi nyertest:

A nyertesek ezen felül meghívást kapnak az Eiffel Műhelyház hivatalos átadóünnepségének elejére, ahol az Opera Gyermekkarával együtt énekelhetik legbecsesebb nemzeti dalunkat, a Himnuszt, szüleik pedig a nézőtérről élvezhetik gyermekük fellépését.

A legutóbbi feladványban Várhelyi Éva énekelt:

Ide kapcsolódik:
Nemzeti Dalaink – Így énekel népdalt Várhelyi Éva

A telefonos videókat e-mailben várják az info@opera.hu e-mail-címre. A videó elküldése automatikus hozzájárulást jelent annak feltöltésére és sugárzására.

A mai feladványban Szántó Andreát hallhatjuk:

04.06. Szántó Andrea_Megvertek engem azért, mér nem mentem agyagér..

“Megvertek engem azért, mér nem mentem agyagér…” énekli Szántó Andrea mai feladványunkban, melyet inkább a nagyobbaknak ajánlunk. A művésznő a dalhoz illő képzőművészeti munkával is összekötötte a videót, amit a lányával készített. A rövid videókat ma is este 8-ig küldhetik az info@opera.hu címre. (A videó elküldése automatikus hozzájárulást jelent annak feltöltésére és sugárzására, FIGYELEM! ÚJ JÁTÉKSZABÁLYOK ITT 👉 https://bit.ly/2wrLs6J ). Pénteki összefoglalónkat az alábbi linken találják 👉👉👉https://bit.ly/_0403_ND a napi nyertes pedig Mádai Maja. Ezen kívül ülön dicséretet kapott Benkő Margit és Benkő László közös produkciója, és Ambrus Kincső a kétféle dallamváltozat elénekléséért.Gratulálunk!#operabudapest #maradjotthon #SzántóAndrea #mindennaposéneklés #NemzetiDalaink

Közzétette: Operaház – 2020. április 5., vasárnap

FIGYELEM! ÚJ JÁTÉKSZABÁLYOK: ITT

Promóció

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

X
X