Papageno Radio
- hirdetés -
Címlap 11 zenemű, ami a karácsonyt idézi Rost Andrea számára

11 zenemű, ami a karácsonyt idézi Rost Andrea számára

Papageno Fanfár
Iratkozzon fel hírlevelünkre és hetente elküldjük Önnek a világ legfontosabb kulturális híreit!

Nyilvánosak az Aria Hotel Budapest zenei kurátorainak ünnepre hangoló válogatásai. A zenei listákat olyan művészek válogatták, akik maguk is vendégei voltak már a szálloda egy-egy zeneszerző, zeneművész előtt tisztelgő lakosztályának.

- hirdetés -

A januári TripAdvisor Traveler’s Choice Awards-on a világ legjobbjának választott Aria Hotel opera, jazz, klasszikus és könnyűzenei szárnyaiban minden szoba egy-egy zenei legenda előtt tiszteleg.

Az opera lakosztályok tiszteletbeli kurátori címét Rost Andrea tölti be.

Az énekes ünnepi válogatásában elmaradhatatlan választás Verdi Otellójából az Ave Maria, de olyan különlegességeket is találunk mint a kortárs észt zeneszerző, Arvo Pärt Berceuse de Noël című szerzeménye, vagy egy Bellini-ária a hotelben is vendégeskedett Anna Nyetrebko előadásában.

Az opera, jazz és klasszikus lejátszási listák mindenki számára elérhetőek, hogy meghitt hangulatot varázsoljanak az ünnepi készülődésbe. Mindazok, akik a rohanásból kiszakadva inkább a lassulás jegyében hangolódnának az ünnepre, minden délután a földszinti Satchmo’s Library-ben a kandalló mellett és a Satchmo’s Barban élvezhetik az egyedi zenei válogatásokat 12:30-16:00 között.

Promóció

- hirdetés -

Olvassa és hallgassa a Papagenót mobilon is!

- hirdetés -
X
X